winkelinformatie

Museumwinkel

Fotografie en fotoboeken gaan hand in hand. Voor de fotografie zijn fotoboeken een onmisbare bron van kennis en inspiratie en voor fotografen is het maken van een fotoboek een volwaardige afronding van een onderdeel van hun oeuvre. Het fotoboek heeft bijna een autonome status binnen het geheel van het werk van een fotograaf. Dat is ook de reden dat (uitverkochte) fotoboeken soms aanzienlijk in waarde kunnen stijgen. In de museumwinkel van Huis Marseille worden veel bijzondere fotoboeken verkocht, waaronder een groot aantal monografieën. Ook zijn er veel toegankelijk geprijsde boeken te koop, ook in onze afdeling zeldzame boeken, waarvan het aanbod regelmatig ververst wordt. In de museumwinkel zijn verder o.a. ansichtkaarten, kleine cadeau’s en speciale edities verkrijgbaar. U kunt in de winkel met contanten, pin en creditcard betalen.

Webwinkel

In aanvulling op onze museumwinkel vindt u op deze website onze webwinkel waar u direct online kan bestellen en afrekenen. Het aanbod omhelst een selectie van het aanbod in de museumwinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe of andere titels. Alle boeken die in de webwinkel staan, zijn ook in de museumwinkel te koop. Voor meer informatie over ons privacybeleid, verzenden & retourneren, betaalmethoden, contactgegevens en andere voorwaarden van onze webwinkel, lees de algemene voorwaarden.

Procedure voor het indienen van werk

Huis Marseille bekijkt altijd graag nieuw werk, bijzondere publicaties en interessante voorstellen. Echter, gezien de grote hoeveelheid aanbiedingen en de beperkte omvang van onze staf vragen wij u onze procedure voor het indienen van fotografisch materiaal en publicaties in acht te nemen.