Volwassenen

Bent u op zoek naar een introductie in hedendaagse (kunst)fotografie? Bent u benieuwd naar verdieping bij de actuele tentoonstelling(en)? Huis Marseille biedt een verscheidenheid aan interessante programma’s voor groepen. Onder leiding van professionele museumdocenten bekijkt u de actuele tentoonstelling of duikt u in de geschiedenis van het bijzondere pand. In de workshops leert u meer over straat- en portretfotografie, of gaat u aan de slag met oude technieken. En wist u dat elke activiteit uitgebreid kan worden met een lunch-, koffie-, of borrelarrangement? Ook leuk om cadeau te doen!

Aanvragen

Voor meer informatie of om te reserveren, neem contact op met educatie@huismarseille.nl. Vermeld hierbij om uw gewenste dag en tijdstip, de grootte van uw groep en om welke activiteit het gaat.

Annuleren

Het annuleren of wijzigen van uw reservering kan kosteloos tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek aan Huis Marseille. Bij annulering op een later moment zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag van uw reservering in rekening te brengen.