educatie

Huis Marseille werd opgericht in 1999 en is daarmee het eerste fotomuseum van Amsterdam. Met minimaal vier wisselende tentoonstellingen per jaar wordt ieder seizoen weer een nieuwe blik op de fotografie en de veelzijdigheid van dit medium geworpen.  In het tijdperk van voortrazende beeldcultuur en alomtegenwoordige camera’s; richt Huis Marseille zich op aandacht voor het beeld. Niet alleen zien, maar echt kijken.

Huis Marseille biedt een levendig activiteitenprogramma voor jong en oud waarbij interactie en beleving centraal staat. Zowel voor scholen als groepen en individuele bezoekers vinden er activiteiten en speciale projecten plaats.

Aanvragen

Informatie aanvragen kan eenvoudig via het formulier bij de betreffende workshop of rondleiding. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met educatie@huismarseille.nl.

Annuleren

Het annuleren of wijzigen van uw reservering kan kosteloos tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek aan Huis Marseille. Bij annulering op een later moment zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag van uw reservering in rekening te brengen.

Arrangementen

Wilt u samen met uw gezelschap even rustig napraten over de tentoonstelling onder het genot van een kopje koffie? Wilt u uw bezoek combineren met een lunch, of drinkt u liever een glaasje wijn na afloop?  Huis Marseille biedt verschillende arrangementen aan waarmee u uw museumactiviteit kunt uitbreiden. Zo kunnen u en uw gezelschap genieten van ons historische grachtenpand, bij mooi weer in onze klassieke grachtentuin.

  • Een koffie- of thee-arrangement, aangevuld met een ambachtelijke vlaai van patisserie Lanskroon, is te boeken vanaf € 6,50 per persoon.
  • Een Klassieke Engelse high tea van patisserie Lanskroon is er vanaf € 19,50 per persoon.
  • Een heerlijke lunch met luxe belegde broodjes van de Kaaskamer, koffie, thee en vruchtensappen bieden wij aan vanaf € 12,50 per persoon.
  • De mogelijkheid tot een borrel met wijnen van Renalda en borrelhapjes van de Kaaskamer is er vanaf € 7,50 per persoon..

Arrangementen zijn alleen vooraf te boeken en in combinatie met een rondleiding of workshop. Voor meer informatie, neem contact op met educatie@huismarseille.nl.

Speciale programmering

Huis Marseille organiseert regelmatig allerlei activiteiten om uw museumbezoek te verrijken. Van rondleidingen tot lezingen en masterclasses van (internationaal) gerenommeerde fotografen. Volg onze agenda en nieuwsbrief voor het actuele aanbod en het laatste nieuws.