educatie

Huis Marseille werd opgericht in 1999 en is daarmee het eerste fotomuseum van Amsterdam. Met driemaandelijks wisselende tentoonstellingen wordt ieder seizoen weer een nieuwe blik op de fotografie en de veelzijdigheid van dit medium geworpen.  In het tijdperk van voortrazende beeldcultuur en alomtegenwoordige camera’s richt Huis Marseille zich op aandacht voor het beeld. Niet alleen zien, maar écht kijken.

Huis Marseille biedt een levendig activiteitenprogramma voor jong en oud waarbij interactie en beleving centraal staat. Zowel voor scholen als groepen en individuele bezoekers vinden er activiteiten en speciale projecten plaats.

Aanvragen

Informatie aanvragen kan eenvoudig via het formulier bij de betreffende workshop of rondleiding. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met educatie@huismarseille.nl.

Annuleren

Het annuleren of wijzigen van uw reservering kan kosteloos tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek aan Huis Marseille. Bij annulering op een later moment zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag van uw reservering in rekening te brengen.

Speciale programmering

Huis Marseille organiseert regelmatig allerlei activiteiten om uw museumbezoek te verrijken. Van rondleidingen tot lezingen en masterclasses van (internationaal) gerenommeerde fotografen. Volg onze agenda en nieuwsbrief voor het actuele aanbod en het laatste nieuws.

Arrangementen

Huis Marseille biedt verschillende arrangementen aan waarmee u uw museumactiviteit kunt uitbreiden. Zo kunnen u en uw gezelschap genieten van ons historische grachtenpand, bij mooi weer in onze klassieke grachtentuin. Hier vindt u meer informatie.