Spui25: Een middag met Jamie Hawkesworth / in samenwerking met AMFI

In samenwerking met het AMFI presenteert Huis Marseille een bijzondere kans om de verhalen te horen over de ontwikkeling en opkomst van de jonge fotograaf Jamie Hawkesworth, die in slechts vijf jaar de modewereld veroverde met zijn onderscheidende editorials. Hawkesworths werk werd onder andere gepubliceerd in The New York Times Style Magazine, Vogue US/ UK / Paris, W, WSJ Magazine en in een groot aantal andere toonaangevende media.

Van zijn eerste series zoals Preston Bus Station tot zijn grote projecten met JW Anderson en voor Vogue Paris, van zijn analoge fotografie tot zijn bijzondere modellenkeuze, Hawkesworth vertelt deze middag over hoe hij reizend door de (mode)wereld hier is gekomen, maar ook over hoe hij zich verder wil ontwikkelen.

Nathalie Wouters (features director Vogue) zal Jamie Hawkesworth interviewen. Achteraf is er gelegenheid voor vragen uit de zaal. Aansluitend is er een privébezichtiging van de tentoonstelling in Huis Marseille, waarbij Hawkesworth aanwezig zal zijn.

Voertaal: Engels

Over de sprekers

Jamie Hawkesworth (1987) is een Britse fotograaf die de afgelopen jaren tot grote hoogte is gerezen in de modewereld, met campagnes voor o.a. Vogue, MiuMiu en Loewe. Zijn eerste museumtentoonstelling Landscape with Tree is van 9 september t/m 3 december te zien in Huis Marseille.

Nathalie Wouters (1988) werkt als features director bij Vogue Nederland.