Masterclass: oude fotografische technieken 20/10 / cyanotypie & gomdruk, met Adriaan Heijboer

Vanwege de enorme populariteit van onze workshops oude fotografische technieken I onder leiding van de expert op het gebied van edele procedés, Adriaan Heijboer, bieden we nu een nieuwe masterclass aan; oude fotografische technieken II.

Deze masterclass gaat dieper op de materie in (het is echter niet noodzakelijk eerste de masterclass oude fotografische technieken I te hebben gevolgd). Aan bod komen onder andere het omzetten van uw eigen digitale kleurbestand naar een zwart-wit filmnegatief geschikt voor het afdrukken met oude technieken, het bepalen van belichtingstijden bij oude technieken, het maken van een cyanotypie en het maken van een zoutdruk. U gaat met minimaal vier originele afdrukken naar huis.

Wees er snel bij; deze masterclass is erg populair en plaatsen zijn beperkt.

Voertaal: Nederlands

  • Docent: Adriaan Heijboer
  • Maximum aantal deelnemers: 12
  • Duur: 1 dag, 10–18 uur
  • Kosten: €95,– per persoon inclusief koffie/thee en lunch en minimaal vier originele afdrukken
  • Reserveren: Met het onderstaande formulier kunt u direct inschrijven en betalen.
  • Extra informatie: Toegang tot het museum is gratis voor deelnemers aan deze activiteit. Voor vragen of informatie, neem contact op via educatie@huismarseille.nl of 020 531 89 80. Let op: Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk. Deelname is wel overdraagbaar mocht u door omstandigheden zijn verhinderd.