Fotografie en fotoboeken gaan hand in hand. Voor de fotografie zijn fotoboeken een onmisbare bron van kennis en inspiratie. Voor fotografen is het maken van een fotoboek een volwaardige afronding van een onderdeel van hun oeuvre. Het fotoboek heeft bijna een autonome status binnen het geheel van het werk van een fotograaf. Dat is ook de reden dat (uitverkochte) fotoboeken soms aanzienlijk in waarde kunnen stijgen.

In de museumwinkel van Huis Marseille worden veel bijzondere fotoboeken verkocht, waaronder een groot aantal monografieën. Ook zijn er veel toegankelijk geprijsde boeken te koop, met name in onze afdeling modern antiquariaat, waarvan het aanbod regelmatig ververst wordt. In de museumwinkel zijn verder ansichtkaarten, posters en speciale edities verkrijgbaar.

Een overzicht van titels in ons assortiment vindt u onder assortiment. Boeken kunt u bestellen via wannesketelaars@huismarseille.nl. Uiteraard kunt u deze boeken ook kopen in onze museumwinkel, waar u zowel contant als met pin kunt betalen.