rondleidingen

Haal meer uit uw museumbezoek en boek een rondleiding. Ons team van ervaren en enthousiaste rondleiders neemt u graag mee voor een tour door een van de tentoonstellingen. Met driemaandelijks wisselende tentoonstellingen valt er altijd iets nieuws te ontdekken en leren over fotografie. Er wordt niet alleen geluisterd, interactie staat centraal en er is volop ruimte voor vragen, opmerkingen en discussie.

Ook bestaat de mogelijkheid een rondleiding over de geschiedenis van Huis Marseille te boeken. Tijdens deze tour wordt Huis Marseille als gebouw en voormalige woning bekeken. Het huis en de klassieke tuin zijn rijk aan architectonische en (kunst)historische informatie.

Tijdens rondleidingen in Huis Marseille staat de interactie tussen het werk en het publiek centraal. Naast het geven van context en achtergrond informatie is er voldoende ruimte voor vragen, opmerkingen en discussie. Uiteraard kan de rondleiding aangepast worden op speciale wensen en aan verschillend samengestelde groepen. Zo wordt een rondleiding maatwerk!