educatie 2015/2016

Huis Marseille is het eerste fotomuseum van Amsterdam. Met minimaal vier wisselende tentoonstellingen per jaar wordt er ieder seizoen weer een nieuwe blik op de fotografie en de veelzijdigheid van dit medium geworpen. In het tijdperk van voortrazend beeldcultuur en alomtegenwoordige (smartphone) camera’s, richt Huis Marseille zich op aandacht voor het beeld: niet alleen zien, maar ook echt kijken. Aansluitend op de jaarprogrammering biedt Huis Marseille een levendig educatief programma voor jong en oud waarbij interactie en beleving centraal staat. Zowel voor onderwijs als volwassen groepen en individuele bezoekers vinden er activiteiten en speciale projecten plaats.

Speciale programmering

Huis Marseille organiseert regelmatig allerlei activiteiten om het museumbezoek meer inhoud en diepte te geven. Van bijzondere rondleidingen en lezingen tot masterclasses en workshops voor volwassenen. Houd de nieuwsbrief en de site voor het meest actuele aanbod hiervan in de gaten.

Programma op maat

Huis Marseille biedt de mogelijkheid voor het aanvragen van een programma op maat. Scholen(voortgezet, MBO/HBO), BSO’s, verenigingen, groepen particulieren of bedrijven kunnen hier terecht voor een speciaal op maat samengesteld programma of event.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de educatiemedewerker: educatie@huismarseille.nl

Aanvraagformulier

Scholen kunnen via ons aanvraagformulier hieronder een reservering maken. Na het versturen neemt de educatiemedewerker contact met u op ter bevestiging van uw reservering.

Uw reservering annuleren?

Het annuleren of wijzingen van uw reservering kan kosteloos tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek aan Huis Marseille. Bij annulering op een later moment zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag van uw reservering in rekening te brengen.

error: This content is protected.